lauantai 8. joulukuuta 2012

Ajovaihde päälle


Aamulla oli rapiat 6 astetta lämmintä! Käytiin katsomassa komia auringonnousu Hassan´s Wall näköalapaikalla.

Piti pistää pipo päähän ja istahtaa murjottamaan


Tärähtänyt kengu levitoi
Ei ollut kovin hyvät piirakat

Päiväunien jälkeen kurvattiin monen mutkan ja umpikujan kautta takaisin rannikolle ja sukuloimaan.  Suvin serkku Johanna on asunut Australiassa jo 7 vuotta. Pieni maailma, me ollaan oltu Johannan kanssa samalla luokalla yläasteella joskus viime vuosituhannella.

Sydneyn alueella kun ollaan ja nyrkin kokoisia hämähäkkejä pyörii nurkissa niin motellihuone tuli syynättyä karvajalkojen varalta melko tarkkaan.
Glades Motor Inn 105$ (Woy Woy), mukavan ränsistynyt 80-luvulle jämähtänyt motelli.

Radio?
Lumi poseeraa

Kävimme vielä aamulla vielä moikkaamassa sukulaisia ja hellyttäviä, erittäin huomionkipeitä koiria =)


Lomat alkaa ikävästi loppumaan ja ajettavaa olisi vielä muutama tuhat km, joten täytyy kiristää päivätahtia. Aina on kuitenkin aikaa karvanaamoille joten käväsimme Port Maquairen Koala Hospitalissa.


Tällä kaverilla on selkä ja kaikki muutkin paikat vinossa, ei pärjäisi luonnossa
Täällä pidetään loukkaantuneista koaloista hyvää huolta kunnes ovat valmiita taas luontoon. Osa tietenkin elää päivänsä loppuun täällä kun eivät luonnossa pärjäisi.

Sairaala toimii ilman valtion rahoitusta joten mekin laitoimme pennoset kokoon hyvän asian puolesta.500km pohjoiseen löysimme itsemme tylsästä Coffs Harbour kylästä ja Palms Paradise Resort puljusta. Oma mökki puolikkaalla keittiöllä 80$, ehkä paras hinta/laatu suhde tällä reissulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti