keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Sydney

Tarkoituksena oli kiikkua Australian korkeimmalle huipulle Mt. Kosciusko (2228m) mutta aikataulu painoi päälle ja ajoimme raivolla kohti Sydneytä 500km. Majoitus on Sydneyssä köyhille kallista, joten otimme kaksi yötä "Garden Lodge Sydney" hintaan 238$. Ilmainen parkki, wifi ja vain 7km dösällä keskustaan. Saavuimme motelliin illan jo hämärtyessä joten tyydyimme huoltamaan ajamisesta väsyneitä kankkujamme huoneen sängyllä, pakastepizzaa nauttien.

Päivällä suuntasimme muina miehinä kohti Sydneyn legendaarista satamaa ja "Circular Quay".
Niskat vääränä katselimme korkeita rakennuksia, kauppoja sekä ihmisvilinää. Onhan täällä väkeä melkein yhtä paljon kuin suomessa...
Satamaan köpöteltäessä törmäsimme yli-ystävälliseen paikalliseen joka kädestä pitäen opasti meidät oopperatalon parhaille kuvauspaikoille.
Tyypit maalanneet itsensä hassun näköiseksi ja esittävät alkuperäisaskukkaita, musiikki tuli playbackinä.Ilta vierähti satamassa paikallisia ravitsemusliikkeitä sponsoroiden. Kaupunki kyllä ansaitsisi useamman päivän tutustumisen, mutta aika ja rahat ovat rajalliset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti