perjantai 30. marraskuuta 2012

Grat Ocean Road ja karvapalloja

Moro!

Matka luonnopuistosta jatkui kesäisen Suomen näköisissä maisemissa...


Kunnes...

On se meri aina niin hienoa katseltavaa!  Reitin päänähtävyys on 12 apostolia. Kivipatsaita törröttää merestä ja miljoonia japanialaisia niitä kuvaamassa. Vähän syö tunnelmaa kun pitää kikkailla jos haluaa itsensä kuvaan hienolla taustalla. Pitäisi tulla todella aikaisin aamusta jolloin turistibussit eivät vielä ole liikenteessä. Helikopterilento olisi maksanut n.100$ /10min ja niitä pörräsikin 3kpl jatkuvalla syötöllä.Vähän erilainen lomakuva =)
 Tie itsessäänkin oli mahtava kokemus. Tiukkoja mutkia ja mäkiä, motoristin unelma. Meidän välimallin maasturi ei oikein taitu mutkiin niinkuin normaalit henkilöautot joten jaloilla ja käsillä riitti tekemistä =)
Nopeusrajoitukset vaihtelivat 80-100 välillä ja juuri missään ei niin lujaa uskaltanut ajella.

Yövyimme Apollo Bay:n Holiday Parkissa hintaan 110$. Oikein mukava mökki kaikilla herkuilla.

Aamulla pääsimme vihdoin katselemaan näitä ihastuttavia karvapalloja!Karvanaamat löytyivät Kennett River Park:n takaa lähtevältä tieltä. Kaverit notkuvat melko korkealla puissa ja ovat vaikeasti havaittavissa. Niska vääränä bongasimme näitä rentoja veijareita reilu 10kpl. Osa jaksoi jopa raottaa silmiään ja ehkä vähän pääkin kääntyi katsomaan hassuja turisteja maan tasalla.


Postikortitkin lähti matkaan. Saas nähdä kummat täältä kerkeää kotimaille ensin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti