lauantai 17. marraskuuta 2012

Hot


Aamulla oli vielä 27 astetta lämpöä. Tuttuun tapaan startattiin huoltoaseman kautta liikenteeseen. Bensa maksaa n. 1,5$/l näillä seuduilla. Outback ja muut syrjäseudut veloittaa enemmän. Meidän Nisun keskikulutus on tällä hetkellä 9,3l. 130km nopeusrajoitus nosti kulutuslukemia hurjasti joten köröteltiin vähän reilua satasta. Tällä menollahan voi säästä kymmeniä dollareita/ 1000km hehe =)
Suoraa tietä vajaat 800km, helppo päivä. Lämpöennätys meni uusiksi 44c. Kaikki mihin ulkona koskee polttaa ikävästi. Paatunut auringonpalvoja Suvikin on jo vähän tuskaillut ja jopa äänen voivotellut kuumuutta.



Parhaat kahvit tähän mennessä
Movember yltää tännekkin


Iltapäivätornado







Matkalle sattui Devil´s Marbles kivimuodostelma.




Yövyttiin Wauchope hotellissa hintaan 85$. Nimi hotelli juontaa harhaan koska takapihalla oli caravaaniparkki ja lajitelma erikokoisia parakkeja. Kopin jäähdytys kesti reilu 6 tuntia. Kärpäsiä pörrää kiusaksi asti ja heinäsirkatkin on oravan kokoisia =)

Viilattiin budjettia taas vähän uusiksi ja syötiin reteesti "ulkona" hotellin ravintolassa. Mun vasikka vaikutti olevan viikon vanhaa "tienvarsikamaa" ja suvin kanat oli nähny rapeampiakin päiviä. Silti ihan jees sapuska jos vaihtoehtona on nuudeleita =)
Parilla kylmällä oluella saa ihmeitä aikaan!



Nämä abot on omituista sakkia






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti